phone 06-23630013
email info@riverforelands.nl
Reviews van onze gasten

Hieronder enkele reviews van onze gasten geplaatst op de website van tripadvisor en/of onze facebook pagina.

Maromvlee 26-06-2018
Toffe middag gehad met de alpaca's van deze boerderij. Interessante uitleg van Mayke over deze bijzondere beestjes en hun wol. En een prachtige wandeling gemaakt door het gebied, dat de lange tocht vanuit Amsterdam zeker de moeite waard was!

Neeltje V 16-06-2018
Met vier vriendinnen hebben wij een super leuke en leerzame Alpaca wandeling gehad bij River Forelands. Voor verjaardagen plannen wij altijd een leuk uitje en deze wandeling staat voor ons als dierenliefhebbers nu toch wel bovenaan ons 'super gaaf'-lijstje. We werden heel hartelijk ontvangen met een lekker warme kop koffie/thee en zelfgebakken boterkoek. Na uitgebreide informatie over de dieren en nadat al onze vragen beantwoord waren, brachten we een bezoekje aan de vrouwtjes alpaca's en hun veulentjes. Deze mochten we voeren, waarna we met een drietal mannetjes alpaca's op pad gingen door de uiterwaarden. Deze wandeling is echt een aanrader voor iedereen die van (nieuwsgierige, lieve, zachte) dieren houdt, graag in een mooie omgeving wandelt en daarbij ook nog wat wil leren van de dieren! :-)

Ruben de Neef 16-06-2018
Vanaf het landweggetje naar de boerderij heb je het idee dat je in een andere wereld bent aangekomen. En dan die Alpaca’s in het Hollandse landschap - je gelooft je ogen bijna niet. Mayke was heel behulpzaam en echt een liefdevolle professional met de dieren. Na de wandeling zijn we aan de oever van de rivier nog gaan picknicken, ook een aanrader.

Marielle Oosterik 02-06-2018
Vandaag een wandeling gemaakt met alpaca’s. We waren onder de indruk van de gastvrijheid, de prachtige locatie in de Wamelsche Uiterwaarden, de kennis die werd overgedragen over deze prachtdieren en de liefde voor jullie bedrijf. Wij hebben genoten. Bedankt!

Anja Peters 31-05-2018
Er is werkelijk niets op aan te merken. gewoon meer dan je hoopt of verwacht. gastvriendelijk, erg lekkere koek en brood en een unieke ervaring om met de alpaca's te zijn.

Daan Ron Mijnders 13-05-2018
Vandaag een wandeling gemaakt met 4 lieve alpaca’s. Het was heel informatief. Erg gezellig. Ondanks een paar druppels een geweldige middag Wat ontzettend leuk om dit eens te doen. Ook een lekkere lunch met vers gebakken brood. Aanrader!

Sabina Kooper de Nijs 13-05-2018
VVandaag heerlijk gewandeld met 4 lieve alpaca’s. Heel veel informatie gehad. Echt een geweldige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

Patricia Ram 12-05-2018
Wij 5 vriendinnen hebben dit als verrassing gegeven aan 1 van ons. Na een heerlijke lunch kregen we een hele uitgebreide interessante uitleg over de alpaca' s. Daarna gingen we met 3 alpaca's wandelen langs een mooie route. Al met al een annrader.

Tanna Bannana 06-05-2018
Heerlijke middag gehad en voor ons om de hoek Wat zijn alpaca's leuke dieren en wat n mooie plek en lieve mensen. Leuke relaxte wandeling met goede uitleg over t leven van de alpaca's. Mooie foto's en alle tijd en aandacht. Echt n aanrader om dit eens mee te maken.

Arléne Bootsman 21-04-2018
Beste cadeautje dat ik ooit heb gegeven aan een vriendin. Wat een superleuke dag met deze fantastische beestjes! Prachtige omgeving en lieve mensen. Oh en had ik al gezegd dat de alpaca's fantastisch zijn? Beste wandeling ooit.

Maike Lemmers 08-04-2018
Wij hadden vandaag onze jaarlijkse familiedag. We zochten een activiteit voor jong en oud. River Forelands is geweldig !! We werden hartelijke ontvangen door gastvrouw Mayke. Ze wist erg veel en leuk te vertellen over de alpaca's. Heel interessant. de kids mochten voeren en hadden het geluk dat er een nestje puppies was,waar ze mee mochten knuffelen. Na de koffie zijn we gaan wandelen met de Alcapa's.......Een topdag !!

Wouter de Rijk 11-02-2018
Zeer leuke ervaring. Als kerstkado van mijn vriendin gehad. Super gastvrijheid. Leuke dieren! Zeker voor herhaling vatbaar!

Demi van der Molen 11-02-2018
Wij kwamen van ver, en het was een kerstcadeau voor mijn vriend. Het was helemaal de moeite waard en een geweldige ervaring. Leuke weetjes en ontzettend leuke en lieve dieren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Rene van Leeuwen 13-01-2018
Hoogwateruitzichten waren geweldig! Het Kampvuur, de alpaca's, de tocht met de boot en detocht met de huifkar waren heel erg leuk! Genoten!

Karen van Dooren 25-12-2017
Vandaag gewandeld met 7 volwassenen, was hartstikke leuk en informatief! Na een hartelijke ontvangst, met thee en wat zelfgebakken lekkers, kregen we allerlei leuke weetjes over Alpaca's. Daarna zijn we bij de dieren in de stal geweest, en hebben daarna een drie kwartier gewandeld. We hadden 4 alpaca's mee, met zijn zeven gasten en de gids. Het is georganiseerd door een echte fokker van alpaca's, nu hadden ze er 12, maar er zijn er een paar zwanger. In februari/maart zijn de kleintjes er al! Doel van de boerderij is om wat meer bekendheid aan alpaca's te geven. Dat is gelukt, als we ruimer woonden, hadden we ze ook gewild! Wij hadden Jolene mee, en Harvey en Utah en nog een: superzachte en fotogenieke beesten.

Miranda van Doorn-Poot 09-12-2017
Een fantastische middag gehad. Leuke ontvangst (En heerlijke boterkoek) duidelijke uitleg over de alpaca s Daarna een leuke wandeling met twee alpaca s gemaakt Bedankt Mayke

Anita Verheyen 20-11-2017
Ondanks dat onze zoon (17) er in eerste instantie geen zin in had hebben we een geweldige middag gehad. Nadat we lekker koffie/thee met koek hadden gekregen zag hij het wel zitten om ze te voeren en gezellig met ze te gaan wandelen. Dank je wel Mayke , we komen zeker nog eens terug.

Milou Hofmeester 20-11-2017
Wij zijn vandaag hier langs geweest om een wandeling te maken met de alpaca's. En wat was het leuk! Je wordt heel warm en gastvrij ontvangen door Mayke. Zij verteld vervolgens vol passie over de alpaca's. We mochten ze voeren en lekker een stukje met ze wandelen. Wij hebben fotos in overvloed gemaakt want het was zo leuk! Echt een aanrader!

Sharon Hooijmans 29-08-2017
Super leuke ervaring! Alles is perfect geregeld en de eigenaars zijn heel gastvrij en aardig. We mochten gelijk de Alpaca's aaien en eten geven. Hierna kregen we een kop koffie met een iets lekkers. We zijn gaan lopen met de dieren wat echt een avontuur op zichzelf was, We mochten ze zelf vasthouden en zijn naar mooie locaties geweest. Daarna hebben we geluncht. De lunch bestond uit drie verschillende eigen gemaakte broden wat echt een aanrader is. Alle vragen werden vriendelijk beantwoord en wij komen zeker nog een keer terug!