phone 06-23630013
email info@riverforelands.nl
Recreatie

Van dichtbij kennis maken met onze alpaca’s?

Wij vinden het erg leuk om u meer te vertellen over onze alpaca’s. Onder het genot van een hapje en/of drankje ontdekt u hun lieve karakter en superzachte wol. Op onze boerderij bieden wij diverse arrangementen aan voor zowel kleine als grote groepen. Tevens hebben wij de beschikking over een old-timer trekker met huifkar om u en uw familie en vrienden op locatie op te halen.

Alpaca wandeling

Wandeling met alpaca’s in de uiterwaarden aan de Waal, een unieke ervaring voor jong en oud.
We ontvangen u graag met een kop koffie/thee en wat lekkers en ondertussen krijgt u een korte introductie over de alpaca en de fokkerij.
Tijdens een voermoment maken we kennis met de merries en hun veulens.
Na een instructie voor de wandeling gaan we op pad met een aantal hengst-alpaca’s. Tijdens de wandeling zijn er diverse stops en leert u meer over de alpaca. Uiteraard is er ruimte voor een fotomoment.
Dit arrangement duurt ongeveer 1,5 - 2 uur.Lunch en picknick

Tijdens een wandeling of fietstocht toe aan een kop koffie met wat lekkers?
Of wat dacht u van een lunch, aansluitend aan een alpaca wandeling of huifkartocht? Wij bieden diverse mogelijkheiden aan op onze boerderij.


Huifkartocht

Op de boerderij hebben wij de beschikking over een mooie old-timer trekker met huifkar. In deze huifkar is plaats voor 24 volwassenen en/of kinderen (meer personen in overleg). Tijdens de tocht laten wij u de mooiste plekjes van Maas en Waal zien waarbij de dijken en uiterwaarden zeker niet zullen ontbreken. Ook in de winterperiode is het mogelijk om gebruik te maken van de huifkar aangezien deze wind- en water dicht is en verwarmd kan worden.