phone 06-23630013
email info@riverforelands.nl
Lunch en picknick


Picknicken tussen alpaca's?

Picknicken op een unieke locatie tussen alpaca's? Dat is mogelijk op onze boerderij. Midden in de uiterwaarden, met uitzicht op de Waal, hebben wij een aantal fijne picknicktafels staan tussen de alpaca's, alwaar u gebruik kunt maken van een koffie/thee pauze of lunch. Dat is genieten!
Koffiebreak

Beschikbaar vanaf 10 personen.

Tijdens een wandeling of fietstocht toe aan een kop koffie met wat lekkers?
Reserveer dan een koffiebreak op onze alpacaboerderij. Kom even tot rust in de uiterwaarden tussen de alpaca’s, met uitzicht op de Waal, terwijl wij u een verse kop koffie of thee schenken.
Uiteraard hoort daar ook een zelfgebakken lekkernij bij.

Tarieven:

• 2 Kopjes koffie/thee + lekkernij    €5 p.p.

Graag vooraf reserveren per email of informeer telefonisch op de dag zelf naar de mogelijkheden.

Lunch

Beschikbaar vanaf 4 personen.

Heeft u wel eens gepicknickt tussen alpaca’s? Bij ons is het mogelijk om te genieten van een boerenlunch tussen de alpaca’s direct aan de Waal.

Een boerenlunch bestaat uit diverse soorten huisgemaakte boterhammen (vers gebakken van pure bloem en meel zonder toevoegingen) met beleg naar keuze en een gebakken eitje. Daarnaast wordt er melk, appelsap, koffie en thee geserveerd.

Tarieven:

• Boerenlunch (volw.):          €10 p.p.
• Boerenlunch (kind <10 jr):    €5 p.p.

In de winterperiode (november-maart) is het mogelijk van de lunch te genieten in een theehuisje, hier zijn maximaal 12 zitplaatsen. Gelieve hier rekening mee te houden.


Combinatie korting:

Boerenlunch combineren met een alpaca wandeling? U krijgt €2,50 p.p. korting op het lunch tarief.

Data en tijdstip zijn in overleg en op basis van beschikbaarheid, zelf in te vullen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.Openbare lunchmogelijkheden


Deze data zijn ook beschikbaar voor individuelen of kleinere groepjes.

                
DatumBeschikbaarheid
Zondag 21 april
13.00 uur
10 plaatsen

Omdat de lunches plaats vinden in de weide, zijn er in de winterperiode (november-maart) geen openbare lunchmogelijkheden.